Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Texas

Eladó ingatlan Texasban

Észak felé hat az Oklahomával; északkeletre az Arkansas-szal; Keletre Louisianával; dél-nyugat Mexikóval; nyugaton New Mexikóval; délkeletre a Mexikói-öbölre néz. A Vörös-folyó az északi határnak, a keleti Sabine-folyónak és a Rio Grande-nak, Mexikónak.

Az ingatlan értékesítése Texasban 3,2% -kal csökkent. A lakhatás iránti igény azonban továbbra is különösen erős maradt az állam folyamatos gazdasági bővülése miatt. A fejlesztők felgyorsították a kínálati oldali tevékenységeket, de a Texas-i ingatlanok iránti kereslet keményen küzdött. Az építőipari cégek továbbra is szembeszálltak a föld-, a munka- és a faanyag-költségek növekedésével, valamint a szabályozás változásával. Az ügy megbízhatósága az egész államban romlott.

Évek óta Texas olyan helyzetet teremtett, ahol a családok jól élhetnek számos, az USA-ban a legkényelmesebbek között.

Hasonlóképpen egy nemrégiben készült tanulmány szerint Texas esetek gyorsabbak, mint az állam személyes jövedelme. Ezek az áremelések az állam egész területén nem jelentek meg helyesen.

De még mindig megtalálja az ideális ingatlan eladó Texasban.

Texas továbbra is tapasztalja a robbanásszerű népességnövekedést, és napi 1100 embert keres. A népszámlálás legfrissebb becslései szerint Texas legnagyobb városai: Conroe, Frisco, McKinney és Georgetown, mindegyike az állam legnagyobb nagyvárosi részén található.

A texasi építőipari cégek nehézségekbe ütköznek, hogy megfeleljenek az egycsaládos esetek iránti nagyarányú keresletnek megfizethető áron. Az egyik probléma az volt, hogy a nagy recessziós ingatlanok összeomlását követően az építőiparban szakképzett munkavállalók hiányoztak.

A földköltségek a Texas lakásárak 20,4 százaléka, történelmileg magasabbak és 2000-ben 14,1 százalékkal.

A kormányzati nyomás is szerepet játszik az ingatlanpiacon Texasban. A Texas Public Policy Foundation szerint számos Texas-i város reagált a gyors növekedésre, szigorú zonezési kódok alkalmazásával, amelyek a fejlesztésre való hivatkozásokkal, a keresletet és az árakat növelik.

Az építéshez kapcsolódó költségek növekedése mérsékelt árú lakások fejlesztését eredményezte, és a lakásépítők számára kevésbé volt nyereséges. Ennek eredményeképpen az egyházak építése az alapszintű házaktól és a nagyobb, drágább és jövedelmezőbb otthonok felé halad.

Nem jó időszak Texasban vásárolni egy ingatlant, de nagyon vonzó ország mindenekelőtt a családok számára.

A szomszédos Texas államok: Új-Mexikó, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Ez gyors mozdulattal háztartási már építés alatt, és elérhető lesz októberben. Varjuk Ernie közvetlenül a további részletekért és a rendelkezésre áll...
Kortárs és stílusos otthon, teljesen felújított, egész incl. egyedi fa-és travertin padló, gránit és természetes kő fürdőszobával plus more.New SS kés...
Cod. 12868

Eladás Mezőgazdasági terület, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

258,340,274.70HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

3510 m²
Ez az ingatlan fekszik
Cod. 12321

Eladás Villa, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

1,199,847,053.61HUF
Eladás
Villa

5600 m²
Végső Waterfront Estate!
Cod. 12319

Eladás Gazdasági épület, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

574,089,499.34HUF
Eladás
Gazdasági épület

10600 m²
Landmark Country Estate Emelkedett Nagy
Cod. 11959

Eladás Gazdasági épület, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

114,817,899.87HUF
Eladás
Gazdasági épület

1994 m²
Közel 2000 négyzetméter lakóterület
Cod. 11730

Eladás Mezőgazdasági terület, Texas, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

3,444,536,996.01HUF
Eladás
Mezőgazdasági terület

40 m²
Általános A szálláshely adatai:
Térkép, árak alakulása és statisztikák
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB